3F Superligaen

Brøndby-talent udtaget til norsk U21-landshold

Formkurven går kun én vej for Brøndbys unge norske forsvarstalent, Henrik Heggheim, der igen er udtaget til det norske U21-landshold.

Henrik Heggheim fik fuld spilletid i Brøndbys 0-1-sejr over Viborg i weekenden. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var en del løftede øjenbryn, da Brøndby sidst i august angiveligt smed ti millioner efter midterforsvareren Henrik Heggheim i Viking.

Først knapt to måneder efter sit skifte debuterede normanden i pokalkampen mod Allerød, og præcis to måneder efter skiftet blev han så smidt for løverne, da han startede inde i Europa League-kampen mod Olympique Lyon.

Også i Superligaen blev han kastet for løverne – meget bogstaveligt endda – da han fik superligadebut i 2-1-sejren i københavnerderbyet mod F.C. København sidst i oktober.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Også i landsholdssammenhæng har der været debut for Heggheim, der først i september debuterede for det norske U21-landshold i deres EM-kvalifikationskamp mod Østrig. Efterfølgende er det blevet til yderligere tre kampe for det norske ungdomslandshold, og nu ser det altså ud til, at der kommer flere.

Heggheim er nemlig atter udtaget til det norske U21-landshold, der 12. november møder Finland på hjemmebane, mens de den 16. november skal en tur til Aserbajdsjan.

Det norske U21-landshold er kommet fornuftigt fra land i EM-kvalifikationen, hvor det er blevet til tre sejre og et enkelt nederlag til Kroatien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P