Europæisk Fodbold

Brøndby-anfører inden Rangers: Du får ikke mange chancer på den internationale scene

Andreas Maxsø ser frem til kampen mod Rangers FC i Europa League torsdag aften.

Maxsø
Andreas Maxsø ser frem til en fed kulisse på Brøndby Stadion torsdag aften. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Torsdag aften tager Brøndby IF imod Steven Gerrard og Rangers FC på Brøndby Stadion i Europa League. Her skal de forsvarende danske mestre forsøge at få mere end det ene point, som det indtil videre er blevet til i det europæiske gruppespil.

Her ser Andreas Maxsø frem til at træde ind på hjemmebanen, der er en særlig størrelse i europæisk sammenhæng. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Det er klart, det er altid en fed kulisse, når vi spiller på hjemmebane, og specielt når vi spiller europæisk, for der er det altid bare mere intenst – både på banen og på tribunerne. Det er specielt at træde ind på Brøndby Stadion til sådan en europæisk aften, siger Brøndby-anføren, der vil se fuld koncentration fra sit hold.

– Først og fremmest gælder det for os om at være gode i begge felter. Når vi får chancen foran mål, så skal den sættes ind. Vi har et par store chancer oppe i Glasgow, og det er sådanne muligheder, der skal scores på, hvis man vil noget i Europa. Du får ikke særlig mange chancer på den internationale scene, siger Maxsø, der sammen med holdkammeraterne tabte det omvendte opgør med 0-2.

Læs også: Brøndby-talent udtaget til norsk U21-landshold

Kampen mellem Brøndby og Rangers starter torsdag aften klokken 18:45 og kan følges på TV 2 SPORT X.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P