Europæisk Fodbold

Andreas Albers’ klub forsøgte at hente Haaland: Grinte højlydt

I dag er det vanskeligt at forestille sig Erling Haaland i den tyske 2. Bundesligaklub Jahn Regensburg, men det problem havde klubbens tidligere direktør ikke for et par år siden.

Hvordan Erling Haaland havde klaret sig i 2. Bundesligaen får vi nok aldrig svar på. Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Nok ligger Jahn Regensburg i dag til oprykning fra den næstebedste tyske række, men nogen storklub vil de færreste nok betegne Bayern-klubben som.

Ikke desto mindre forsøgte klubbens tidligere direktør tilbage i 2019 at hente den norske angriber til klubben, hvor han i så fald ville have udfordret danske Andreas Albers om pladsen i Regensburgs angreb.

Vi scoutede i Østrig, hvor vi så Haaland i en af hans første kampe efter sit skifte til RB Salzburg. Jeg tog mig derefter friheden til at ringe til manageren for at høre, om der var mulighed for at leje Haaland. Han grinte bare højlydt, men det var forsøget værd, fortæller tidligere direktør i Jahn Regensburg, Christian Keller, til Mittelbayerische Zeitung.

Bare et år senere blev Haaland som bekendt solgt til Dortmund for 20 millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P