3F Superligaen

SønderjyskE-kaptajn om trænerfyring: Vi er en kæmpe del af skylden

Michael Boris blev fyret som cheftræner i SønderjyskE efter holdets store nederlag til Silkeborg i søndags. En fyring, som anfører i klubben Marc Dal Hende mener, truppen har en stor del af skylden for.

Marc Dal Hende og resten af SønderjyskE-holdet blev nedlagt med hele 6-0 af Silkeborg i søndags. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

En placering som næstsidst i Superligaen og et 6-0 nederlag til Silkeborg i søndags. Sådan ligger landet i SønderjyskE, der i går valgte at fyre den nu tidligere cheftræner Michael Boris. Anfører i SønderjyskE, Marc Dal Hende, er ked af fyringen af den tyske træner og mener, at spillerne har en stor del af skylden for afgangen, fortæller han til Jydske Vestkysten.

– Jeg har prøvet det før. Det er altid en sindssyg ærgerlig følelse, man står med som spiller. Vi har jo en kæmpe del af skylden. Vi har i den grad ikke præsteret, men fodboldverdenen er bare så kold og kynisk, siger Marc Dal Hende og fortsætter:

– Der bliver som regel kun kigget én vej, og det er i retning mod træneren. Det er sådan, det er, men vi har ikke lykkedes sammen. Efteråret har været en lang og sej kamp, hvor vi slet ikke har fået det ud af det, som vi gerne ville.

Læs også: Efter søndagens afklapsning – SønderjyskE fyrer cheftræneren

Dal Hende mener, fyringen af Michael Boris kom tidligt, og at tyskeren havde gode ideer til en mere spildominerende stil. Men når situationen er, som den er, håber anføreren, at SønderjyskE går tilbage til de gamle dyder i jagten på de nødvendige point, fortæller han.

– Det er hårdt arbejde, og det er at krige kampene hjem. Det har vi tidligere vist, at vi er gode til, og det kan vi gøre igen. Modstanderne skal igen til at slå sig på SønderjyskE, og vi skal komme ud med en helt anden mentalitet. Nu skal vi videre. Det er livet, vi kæmper for. Hvis det var mig, ville jeg vælge at gå lidt tilbage til de gamle SønderjyskE-dyder og bare save igennem i tacklingerne, siger Marc Dal Hende.

Hvordan Superligaens nummer 11, SønderjyskE, vælger at gribe kampen an søndag på udebane mod Superligaens nummer 12, Vejle, må tiden vise. Kampen spilles klokken 14 og kan ses på Eurosport 2.

Læs også: Absalonsen vurderer: SønderjyskE ansætter en pragmatisk udlænding

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P