Wolves fortsætter stime mod trængte Everton

Wolverhampton tog mandag aften imod Everton, og de to mandskaber fortsætter begge de stimer, de er inde i med henholdsvis positivt og negativt fortegn.

Max Kilman scorede målet til 2-0 til stor jubel for fansene på Molineux Stadium. Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix.

Wolverhampton kom elendigt fra start i Premier League, mens Everton i starten spillede med i den rigtig sjove ende af tabellen.

Undervejs er det dog vendt op og ned for begge mandskaber, og det blev synliggjort mandag aften, da Birmingham-klubben Wolves overhalede Liverpool-klubben Everton i tabellen.

Mens Wolves gik ind til kampen med tre sejre og en uafgjort i bagagen, kom Everton til Molineaux Stadium med to nederlag og en uafgjort som deres seneste resultater.

Formbarometer talte derfor sit tydelige sprog, og det selvom hjemmeholdet blev frataget et føringsmål efter et kvarter på grund af offside, så var det alligevel de orange-klædet Wolves spillere, der først kunne juble, da engelske Max Kilman efter en halv times spil steg til vejrs og pandede hjemmeholdet på 1-0.

Bare fire minutter senere dummed Everton-forsvaret sig noget så gevaldigt, da venstreback Ben Godfrey fejlede sin tilbagelægning til Mason Holgate. Holgate var langsommere i opfattelsen, end man har råd til at være i Premier League, og derfor befandt Wolves’ Raul Jimenez sig pludselig alene med målmand Jordan Pickford, og på elegant vis loppede mexicaneren bolden over den engelske landsholdsmålmand.

Efter 65 minutter bragte Alex Iwobi spændingen tilbage i opgøret, da han resolut afsluttede på en blokering i Wolverhampton-feltet, og Wolves-keeper Jose Sa var chanceløs på nigerianerens afslutning.

Fire minutter før tid var Anthony Gordon tæt på at bringe balance i opgøret, men med en flot redning afviste Jose Sa den indskiftede englænder, og derfor blev det, ganske som formbarometeret havde spået, Wolves der løb med de tre vigtige point.