Premier League

Solskjær: Jeg nyder kritik – fortsæt bare!

Ole Gunnar Solskjær har formentlig haft en forholdsvis strabadserende uge i sidste uge siden 0-5-nederlaget på hjemmebane til Liverpool, men den norske Manchester United-manager har ikke i sinde at brokke sig over den kritik han har mødt – tværtimod.

Ole Gunnar Solskjær nyder efter eget udsagn at få kritik. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Ole Gunnar Solskjær har aldrig set mere bleg og brødebetynget ud, end han gjorde forrige søndag, da han forlod Old Trafford efter et forsmædeligt 0-5-nederlag til Liverpool.

Den efterfølgende uge lod samtlige fodboldpersonligheder til at have en mening om Manchester United-manageren, men til trods for rygterne sad han stadig ’at the wheel’, da Manchester United lørdag slog Tottenham med 0-3.

De seks dage imellem de to kampe bød på kras kritik af Solskjær, men det har han ikke noget problem med – tværtimod.

– Kritik kan få dig til at tvivle på dig selv, eller du kan forsvare dig. Jeg har altid nydt kritik – fortsæt det bare, det er helt fint. Journalister, værter og eksperter – vi har alle forskellige job. Det er deres job at give deres mening til kende. Jeg er her ikke for at skændes med dem, siger Solskjær mandag ifølge engelske BBC.

Læs også: Officielt: Tottenham fyrer Nuno Espirito Santo

0-3-sejren over Tottenham endte med at koste Solskjærs modpart, Tottenham-manager Nuno Espirito Santo, jobbet, og samtidig gav det Manchester United-manager en smule arbejdsro.

Den ro kan der dog allerede tirsdag blive rusket op i, når Manchester United tager til Italien for at møde Joakim Mæhle og Atalanta i Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P