Serie A

Simon Kjær storhyldes i de italienske medier efter Roma-sejr

Den danske landsholdskaptajn hyldes i de italienske medier for sin præstation i AC Milans udesejr over Roma søndag aften.

Kjær
Simon Kjær spillede en stor kamp, da AC Milan tog sejren ude mod AS Roma søndag aften. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

I aftes besejrede AC Milan på udebane José Mourinho og AS Roma med 2-1 i Serie A. Dagen derpå storhylder flere italienske medier Simon Kjær for hans præstation i opgøret.

I den store italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport bliver Simon Kjær fremhævet som banens bedste sammen med Zlatan Ibrahimovic, der scorede til 1-0 i kampen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Også hos det store italienske sportmedie Calciomercato.com bliver Simon Kjær anerkendt for sin præstation. De skriver blandt andet:

– Han er dygtig til at læse modstanderens træk på banen. Han stoppede et farligt kontraangreb og reddede på stregen. Han var en gigant i forsvaret.

Læs også: AC Milan tildeler Mourinho første hjemmenederlag og holder presset på Napoli

Simon Kjær forlængede i sidste uge sin kontrakt med Milano-klubben, der ellers stod til at udløbe efter denne sæson. Den nye kontrakt løber til sommeren 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P