3F Superligaen

Kvaliteten manglede i mandagskampen i Odense

OB og AGF havde begge muligheden for at nærme sig top-6, da de mandag aften havde sat hinanden stævne i Odense. Begge de to provinsklubber havde mere kvalitet defensivt end offensivt, og dermed er der pludselig skabt et hul op til det forjættede land i top-6.

Der var mere fight end flot fodbold mandag aften i Odense. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

OB og AGF har begge ambitioner om at spille med i den sjove halvdel af Superligaen, men mandag aften var der ikke megen sjov fra nogen af de to holds sider.

For mens begge hold kan være tilfredse med ikke at tillade mange chancer imod eget mål, må både David Nielsen og Andreas Alm også konstatere, at deres spillere har mere end almindeligt svært ved at spille sig frem til store målchancer.

Nogen reel chance var det da heller ikke, da gæsternes Jesper Hansen allerede efter tre minutter var ved at komme i negativ fokus, da han var ved at fumle et indlæg ind over egen målstreg, men den 36-årige målmand fik selv reddet kastanjerne ud af ilden.

Ikke længe efter slap Mustapha Bundu igennem OB’s bagkæde, men hårdt presset og fra en spids vinkel formåede sierra leoneren ikke at passere HC Bernat i OB-målet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kort før pausen var hjemmeholdet bare centimeter fra at bringe sig foran, da Jørgen Skjelviks hjørnespark gik forbi alt og alle og havde retning mod AGF-målet, men i aller sidste sekund dukkede Sebastian Hausner op på målstregen, hvor han med pandebrasken reddede de gæstende aarhusianere.

En lige første halvleg, hvor OB var mest på bolden, sluttede som den startede, men allerede tidligt i anden halvleg var der optræk til mål. Mads Frøkjær erobrede bolden fra AGF-backen Eric Kahl, og så befandt hjemmeholdet sig pludselig i en situation, hvor kun Nicolai Poulsen stod overfor tre fremadstormende OB’er.

Frøkjær valgte at skubbe bolden til sin egen højre side, hvor Emmanuel Sabbi modtog den, men amerikaneren behandlede ikke afleveringen efter fortjeneste, og hans dårlige berøring havnede derfor i favnen på Jesper Hansen.

Læs også: Absalonsen vurderer: SønderjyskE ansætter en pragmatisk udlænding

David Nielsen skiftede kort efter pausen to gange, da Oliver Lund og Albert Grønbæk kom på banen, og efter 74 minutters spil smed Andreas Alm hele tre nye ansigter i spil, da de tre offensivspillere Bashkim Kadrii, Mart Lieder og Issam Jebali fik chancen, men ingen af indskifterne formåede for alvor at ændre kampen, som ikke ligefrem var den store fodboldoplevelse.

Albert Grønbæk havde med ti minutter tilbage af kampen et udmærket frisparksforsøg, der strøg lige over overliggeren, og kort efter forsøgte Mart Lieder sig i den anden ende med venstrebenet, men hollænderen skulle formentlig have spillet bolden videre i stedet for selv at forsøge sig.

Den tidligere SønderjyskE-hollænder fik kort før slutfløjt efter en endnu større mulighed, men han hamrede fra tæt hold bolden over AGF-målet, og undervejs havde han taget sin arm til hjælp, og derfor blev den store målchance vekslet til et AGF-frispark.

Meget mere var der ikke at skrive hjem om fra nogen af de to hold, og så måtte de begge nøjes med et enkelt point og et 0-0-resultat, der meget fint symboliserer den placering, de dermed fortsat indtager i Superligaen: Ikke vanvittig dårligt, men bestemt heller ikke prangende.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P