3F Superligaen

Efter søndagens afklapsning – SønderjyskE fyrer cheftræneren

SønderjyskE tabte søndag aften med hele 6-0 til Silkeborg IF, og nu har klubben fyret cheftræner Michael Boris.

Michael Boris stod søndag aften i spidsen for SønderjyskE for sidste gang. Foto: Claus Fisker/ Ritzau Scanpix

Søndagens store ydmygelse, hvor SønderjyskE tabte med 6-0 på hjemmebane til Silkeborg IF, blev sidste kamp som cheftræner for Michael Boris.

Tyskeren formåede kun at hente to sejre til Haderslev, og SønderjyskE har lige nu fem point op til FC Nordsjælland på 10. pladsen.

Det bliver Simon Poulsen, der overtager rollen som træner, indtil klubben har fundet en permanent afløser for Boris.

Læs også: Boris efter fyring: Jeg kender fodboldbranchen

– Der er hård kamp om pladserne i 3F Superligaen, og vi er derfor nødt til at reagere på, hvor vi ligger, og hvordan vores udvikling har været. Der har været nogle tendenser, der har peget den rigtige vej, men der er desværre også nogle ting, der ikke har fungeret som forventet. Det tager vi nu konsekvensen af, lyder det fra administrerende direktør i SønderjyskE, Jonas Lygaard.

– Michael Boris er en dygtig træner og en fantastisk personlighed, men desværre er kvaliteterne ikke blevet forløst her i SønderjyskE. Vi takker ham for tiden i klubben og ønsker ham alt det bedste fremover, siger Jonas Lygaard.

Læs også: Oprykkere sender SønderjyskE på nedrykningskurs

– Vi har tre kampe tilbage i 3F Superligaen inden vinterpausen, og nu handler det om at få sluttet godt af i efteråret, så vi holder kontakten til holdene over os. Vi skal hurtigst muligt ud at finde en ny permanent cheftræner, og det arbejde er allerede påbegyndt, siger Jonas Lygaard.

Michael Boris blev ansat som cheftræner for SønderjyskE den 1. juli i år, og han havde en kontrakt, der som udgangspunkt løb til sommeren 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P