Bundesligaen

Dortmund-chef: Jeg vil vædde med at Haaland bliver

Norske Erling Brauth Haaland er uomtvisteligt et af de varmeste salgsmener i hele den internationale fodboldverden, men i Dortmund både håber og tror de på, at de kan holde på guldfuglen.

Erling Haaland har kontrakt med Dortmund til 2024. Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Der er stort set ikke én eneste internationel topklub med respekt for sig selv, der ikke er blevet sat i forbindelse med et køb af Dortmunds Erling Haaland.

Den norske bomber har scoret 70 mål i 69 kampe for sin tyske klub, siden han i januar 2020 skiftede til Ruhr-klubben efter bare en enkelt sæson i østrigske RB Salzburg.

Haaland har angiveligt en frikøbsklausul i sin kontrakt, der gør, at interesserede klubber til sommer kan hente normanden til rabat-prisen, der lyder på 75 millioner euro eller cirka 550 millioner danske kroner. Bookmakerne er da også begyndt at lave odds på, hvilken klub der bliver den næste for den norske angriber, men står det til Dortmund, skal han slet ingen steder.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi forsøger selvfølgelig at give ham indtrykket af, at Borussia Dortmund vil vedblive at være en top-adresse for ham og at han stadig kan udvikle sig her. Måske kan vi stadig overbevise ham. Vi vil kæmpe for ham, og vi vil forsøge alt. Beslutningen er ikke taget endnu, men jeg vil vædde 100 euro på at han bliver, siger Sebastian Kehl ifølge Bild.

Kehl har selv en gloværdig fortid som spiller i Dortmund, hvor han spillede fra 2002 til 2015. I øjeblikket er han chef for førsteholdsfodbold i klubben, men til sommer overtager han rollen som sportsdirektør fra Michael Zorc.

Væddemålet på de 100 euro blev indgået mellem Kehl og den tyske kommentator Walter M. Straten, og Kehl vinder væddemålet, hvis Haaland stadig er at finde i Dortmund til næste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P