DAGENS OVERBLIK: Oprykkere ydmyger SønderjyskE, Wind har fået trusler efter brændt straffe og nyt om Agüero

På campo.dk får du hver morgen overblikket over døgnets vigtigste begivenheder og nyheder.

Silkeborg IF var flyvende i søndagens kamp imod SønderjyskE, hvor oprykkerne scorede hele fem gange i anden halvleg. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Oprykkerne fra Silkeborg ydmygede SønderjyskE hjemme på eget græs

Silkeborg IF smadrede SønderjyskE med hele 0-6 søndag aften på Sydbank Park. Efter en pausestilling på 0-1 gik silkeborgenserne helt amok i anden halvleg og sendte sønderjyderne på nedrykningskurs.

Nicolai Vallys scorede et hattrick undervejs i kampen, mens Nicklas Helenius kom på tavlen to gange.

LÆS: Oprykkere sender SønderjyskE på nedrykningskurs

……………………………………………………………………………….

Jonas Wind åbner op om at have modtaget trusler og hadbeskeder efter brændt straffespark

F.C. Københavns profil Jonas Wind fortæller efter søndagens 3-0 sejr over Vejle Boldklub, at han har modtaget hadefulde beskeder og trusler efter sit brændte straffespark mod SønderjyskE i forrige runde.

– Der er en masse snak og skriverier, når man brænder et straffe, og man får en masse hadbeskeder og trusler og den slags, siger Jonas Wind.

LÆS: Jonas Wind modtog trusler og hadbeskeder efter brændt straffe

Agüero har ifølge et spansk medie rytmeforstyrrelser i hjertet

Den argentinske angriber Sergio Agüero måtte udgå af lørdagens opgør mod Alaves med trykken i brystet og vejrtrækningsproblemer.

Ifølge et spansk medie så skyldes det, at Agüero lider af arytmi, hvilket er forstyrrelser i hjerterytmen.

LÆS: Medie: Agüero har rytmeforstyrrelse i hjertet

Cappis blev skiftet ind og scorede sent sejrsmålet i Brøndbys 0-1 sejr over Viborg
Brøndby IF var søndag aften på udebane mod Viborg FF, hvor klubben fra Vestegnen vandt med 0-1. Indskifteren Christian Cappis scorede sejrsmålet i det 86. minut.

Amerikanerens tre mål for Brøndby i denne sæson, har sikret klubben hele syv point.

LÆS: Cappis blev endnu engang helten for Brøndby

Milan med Simon Kjær i startopstillingen vandt over Roma og Mourinho
Søndag aften vandt AC Milan med 1-2 over AS Roma i Serie A. Her scorede Zlatan Ibrahimovic til 0-1 for Milano-klubben.

Den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, spillede hele kampen.

LÆS: AC Milan tildeler Mourinho første hjemmenederlag og holder presset på Napoli

Det skal du være OBS på i dag!

Mandag skal de to sidste hold i denne runde af Superligaen i aktion, når OB hjemme på Nature Energy Park tager imod David Nielsens AGF klokken 19. Derudover skal Wolverhampton og Everton spille den sidste kamp i Premier Leagues 10. runde.

Ellers er det værd at holde øje med nyhederne i løbet af dagen, hvor vi vil følge op på mange af de store historier fra aftenens opgør og samtidig klæde dig på til dagens kampe.