3F Superligaen

Boris efter fyring: Jeg kender fodboldbranchen

Michael Boris nåede som den første udenlandske træner i SønderjyskE's historie at stå i spidsen for holdet i 17 kampe, inden han mandag blev fyret.

Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Et pointgennemsnit på sølle 1,06 point per kamp var ikke nok for tyske Michael Boris, der mandag er blevet fyret som cheftræner i SønderjyskE.

Den 46-årige tyske efterlader klubben i en position i Superligaen, hvor kun Vejle Boldklub er at finde under de lyseblå fra Haderslev, og selvom han nu ikke længere skal stå i spidsen for holdet, smækker den sympatiske tysker ikke med døren.

– Det har været en spændende og lærerig tid i SønderjyskE, og jeg ønsker klubben alt det bedste, og så vil jeg gerne sige tak til fansene for den opbakning, de har givet mig og holdet, siger Michael Boris.

Læs også: Efter mandagens afklapsning – SønderjyskE fyrer cheftræneren

– Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke længere skal stå i spidsen for det projekt, som vi igangsatte i sommer, men jeg kender også fodboldbranchen, og jeg ved, at det kan have konsekvenser, når resultaterne ikke følger med, lyder det videre fra Boris.

SønderjyskE arbejder nu på at finde en permanent afløser for Boris, og i mellemtiden kommer assistenttræner Simon Poulsen til at varetage rollen som cheftræner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P