3F Superligaen

AGF-anfører: Vi spænder ben for hinanden

Hverken OB eller AGF kunne bruge mandagens 0-0-resultat og det følgende ene point til meget, for begge klubber har nu et hul op til top-6.

For både OB og AGF lyder målsætningen på en plads i top-6, men da ingen af holdene mandag aften formåede at score, begynder det at se vanskeligt ud for begge mandskaber.

Med det uafgjorte resultat ryger der også ét point ud af superligaligningen, da ingen af holdene formåede at snuppe alle tre point, og det ærgrer AGF-anfører Patrick Mortensen.

– Jeg har ikke så meget fokus på top-6, jeg har fokus på os selv. Det bliver lidt uforløst, for der er jo ikke rigtig nogen af os, der kunne bruge uafgjort til så meget, det kan være, vi skulle have slået sten, saks og papir om sejren, for vi spænder jo lidt ben for hinanden, sagde Mortensen efter kampen til TV3 Sport.

Den 32-årige angriber har indtil videre fundet vej til netmaskerne en enkelt gang i sine 11 superligakampe i denne sæson, og den statistik står i stærk kontrast til sidste sæson, hvor han efter 11 kampe havde scoret otte gange. Det hele er dog ikke negativt for AGF-spidsen.

– Jeg ser nogle positive tendenser og takter i dag i forhold til de seneste par kampe, og det er det, jeg hæfter mig, det er fedt at se. Der er masser at bygge videre på, så en ok indsats, men vi mangler at score nogle mål, lød det fra Mortensen.

AGF er det hold i Superligaen der har scoret næst-færrest mål og det mandskab, der har færrest afslutninger på mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P