West Ham nedlagde Aston Villas ti mand

West Ham mødte søndag Aston Villa på udebane i Premier League. Her spillede London-klubben sig ind på en fjerdeplads i rækken efter en suveræn sejr.

Aston Villa har ikke vundet en kamp i Premier League siden den 25. september, da de slog Manchester United på Old Trafford med 0-1. Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix.

Søndag aften var West Ham taget en tur til Birmingham, hvor de skulle møde det formsvage Premier League-mandskab Aston Villa.

Her kom udeholdet godt fra start, da Benjamin Johnson efter kun syv minutters spil bragte West Ham i front.

Efter lidt over en halv time kunne Aston Villa-angriberen Ollie Watkins dog bringe balance i regnskabet, da han udlignede til 1-1.

Det resultat fik ikke lov til at stå længe, da West Ham blot skulle bruge fire minutter på at bringe sig i front igen. Denne gang var det den engelske landsholdsspiller Declan Rice, der kunne bringe sit hold foran med 1-2, hvilket også blev pauseresultatet.

Anden halvleg nåede dog knap at komme i gang før situationen blev endnu værre for Aston Villa. Efter fem minutter fik Ezri Konsa i første omgang kun et gult kort. Men efter en samtale med VAR-dommerne besluttede kampens dommer, Chris Kavanagh, at gå ud og kigge på VAR-skærmen.

Det skulle vise sig at blive en hård dom for Konsa, der fik vekslet sit gule kort til et rødt. Dermed skulle Villa-mandskabet spille en mand i undertal de resterende 40 minutter af anden halvleg.

Den situation udnyttede West Ham i slutningen af kampen, hvor de både fik scoret til 1-3 og 1-4 inden for få minutter.

Søndagens resultat betyder, at West Ham nu indtager Premier Leagues fjerdeplads, mens Aston Villa nu ikke har fået nogle point i de seneste fire kampe.