3F Superligaen

Thorup: Spillerne viste lige fra starten et stærkt og solidt sammenhold

F.C. København vandt søndag deres første kamp i Superligaen siden den 26. september. Efter kampen var cheftræner Jess Thorup en tilfreds mand.

F.C. Københavns målscorer i kampen mod Vejle Boldklub blev Jens Stage, Hákon Haraldsson og Jonas Wind. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix.

Efter lidt over en måned uden sejr i Superligaen lykkedes det for F.C. København at vinde søndag eftermiddag hjemme i Parken, da de slog Vejle Boldklub med 3-0.

Efter kampen er FCK’s cheftræner, Jess Thorup, meget tilfreds med måden som hans spillere gik ind til kampen:

– Spillerne viste lige fra starten et stærkt og solidt sammenhold, og jeg synes, at vi præsterer på et flot niveau og er Vejle overlegne i dag, siger Jess Thorup til F.C. Københavns officielle hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Cheftræneren fortæller derudover, at der op til Vejle-kampen blev gjort store overvejelser om, hvordan københavnerne skulle stille op:

– Vi har jo tænkt en del over konstellationerne de sidste dage, fordi vi vidste, at Lerager havde karantæne og Isak (Johannesson, red.) blev syg, men netop på grund af omstændighederne, er jeg ekstra tilfreds med indsatsen.

– Jeg valgte at trække Stage ind fra kanten og Pep ned fra 10’eren, men det er aldrig sjovt at flytte nogen fra positioner, hvor de har gjort det rigtig godt.

– Men jeg ville gerne have Pep længere tilbage, fordi han er så god på bolden til vores opbyggende spil og også er god i det defensive arbejde, og så tage Hákon (Haraldsson, red.) ind som 10’er. Og det løste de jo begge fornemt i dag, siger Jess Thorup.

Læs også: FCK tromlede Vejle over og kom tilbage på sejrskurs

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P