3F Superligaen

Stephen Odey: Randers kan hjælpe mig til et stort hold

Randers FC har fundet en skjult juvel i nigerianske Stephen Odey, der i 11 kampe for kronjyderne har scoret ni mål. Selv håber han, at han og klubben kan hjælpe hinanden fremtidigt.

Stephen Odey har indtil nu scoret ni mål i 11 kampe for Randers FC. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers FC lejede denne sommer nigerianske Stephen Odey i belgiske Genk, og står det til randrusianerne, så bliver lejeaftalen gjort permanent inden længe.

Randers har nemlig sikret sig en frikøbsklausul på Odey, der umiddelbart har meget langt til spilletid i den belgiske klub. Hvis Randers vælger at sprænge banken og købe Odey, så håber nigerianeren, at Randers kan hjælpe ham videre på et tidspunkt.

– Hvis det kommer til at ske, så håber jeg at blive en profil, der scorer masser af mål. Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne vil til en stor liga på et stort hold på et tidspunkt. Men det er derfor, jeg er i Randers nu. Klubben og jeg kan hjælpe hinanden. Jeg skal have fast spilletid og score masser af mål, så folk får øjnene op for mig igen, siger Stephen Odey til Ekstra Bladet.

Hos klubben er sportsdirektør Søren Pedersen enig i den vurdering, og han erkender, at Odey potentielt kan blive en guldfugl for kronjyderne.

Odey og Randers FC møder søndag eftermiddag Superligaens tophold fra FC Midtjylland hjemme på Cepheus Park kl. 14.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P