3F Superligaen

Niels Frederiksen: Vi er ikke tilfreds med bare top-6

Superligaen ser så småt ud til at være knækket på midten, og med søndagens sejr i Viborg danner Brøndby bagtrop for den gruppe af hold, der lige nu er at finde i top-6. Ambitionerne rækker dog til mere for de forsvarende mestre.

Niels Frederiksen vandt i sidste sæson det første mesterskab til Brøndby siden 2005. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby havde blot skrabet otte point sammen efter de første ni runder i denne sæsons Superliga, men til gengæld er det blevet til 13 point i de seneste fem kampe.

Dermed er de forsvarende mestre også at finde i top-6, men selvom det er fint med tanke på den sløje start på sæsonen, så rækker ambitionerne til meget mere på den københavnske vestegn.

– Vores situation er bedre nu, men den er på ingen måde afklaret, vi skal ud og have mange flere point. Som udgangspunkt er vi heller ikke tilfreds med bare at hoppe ind i top-6, vi kigger jo op i tabellen, og kan vi blive ved med at vinde, så nærmere vi os jo stille og roligt de hold, der ligger over os, sagde Niels Frederiksen efter kampen i Viborg til TV3 Sport.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I sidste sæson kæmpede Brøndby om mesterskabet til sidste spillerunde med FC Midtjylland, og selvom de sluttede som vindere af den duel, så er situationen i år vendt på hovedet. Midtjyderne er i skrivende stund 13 point foran rivalerne, men det holder dem ikke fra at drømme stort i Brøndby, når de kigger op ad i tabellen.

– Vi kigger hele vejen, det gør vi altid, vi kan godt se tre, fire og fem pladser op, vi kigger hele vejen. Som jeg har sagt før; I første omgang skal vi sikre top-6, for alt det her med at snakke om medaljer og top-3 er fuldstændig ligegyldigt, hvis ikke vi kommer i top-6, og lige nu er det et spil om top-6, lyder det fra Nielse Frederiksen.

Læs også: Cappis blev endnu engang helten for Brøndby

Brøndby har tre kampe tilbage, inden vinterpausen, her venter i første omgang en hjemmekamp mod OB, inden Brøndby skal på besøg i Herning hos FC Midtjylland. Årets sidste kamp bliver igen hjemme på Brøndby Stadion, hvor Randers FC kommer på besøg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P