3F Superligaen

Michael Boris: Det bliver en lang nat

SønderjyskE tabte hjemme med hele 0-6 til Silkeborg søndag aften. Efter kampen erkender cheftræner Michael Boris, at hans mandskab mødte overmagten.

SønderjyskE ligger næstsidst i Superligaen med kun ni point efter nederlaget til Silkeborg IF søndag aften. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Sent søndag mødte SønderjyskE hjemme på Sydbank Park oprykkerne fra Silkeborg IF. Her fik sønderjyderne en ordentlig røvfuld, da de tabte med hele 0-6 til gæsterne.

Efter kampen lykønskede SønderjyskEs cheftræner, Michael Boris, Silkeborg for at være det klart bedste hold på banen:

– Vi er nødt til at sige tillykke til Silkeborg for den måde de spillede på, det var fantastisk. Jeg tror ikke, efter første halvleg, at der var nogen, som havde regnet med, at vi ville tabe 6-0. Det er sådan, det er, og vi vil snakke om det.

– Men efter Aalborg kom vi også tilbage, og det må vi gøre igen. Vi kan ikke ændre det. Så til alle SønderjyskE-fans og alle derhjemme bag skærmen. Vi gjorde det ikke bevidst. Vi ønskede at tage det positive med fra pokalkampen, men det endte, som det gjorde, siger Michael Boris til TV3 Sport.

Læs også: SønderjyskE-kaptajn i knæ: Vi falder fuldstændig sammen

SønderjyskEs cheftræner var samtidig i tvivl om, hvorvidt hans mandskab overhovedet havde haft et skud på mål i søndagens kamp:

– Vi forsøgte at gøre noget i anden halvleg, for at det måske kunne blive bedre. Jeg synes, de første 45 minutter var okay, men resten var ikke. Vi forsøgte at gøre noget for at score et mål, men jeg tror ikke, at vi havde et skud på mål.

– Det vil blive en lang nat, hvor jeg vil se kampen igen. I morgen skal vi snakke om det på en hård, men samtidig positiv måde. Det er den samme trup og det samme hold, som vandt over Brøndby og spillede godt, men vi er nødt til at snakke om, hvordan det her kunne ske, siger Michael Boris.

Læs også: Oprykkere sender SønderjyskE på nedrykningskurs 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P