3F Superligaen

Jonas Wind modtog trusler og hadbeskeder efter brændt straffe

Jonas Wind gjorde søndag det, han ikke formåede i forrige weekends kamp mod SønderjyskE, da han scorede på et straffespark. Det brændte straffespark i Haderslev har særligt på de sociale medier efterfølgende haft konsekvenser for F.C. København-angriberen.

Jonas Wind havde en lidt atypisk jubel ovenpå sin straffesparksscoring. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Der var ikke nogen storstilet jubelscene fra Jonas Wind, da han søndag satte punktum for hjemmekampen mod Vejle med sin straffesparksscoring til 3-0.

Læs også: FCK tromlede Vejle over og kom tilbage på sejrskurs

F.C. København-angriberen stillede sig bare med armene ud til siden og modtog hjemmepublikummets hyldest, men det er ikke alle fodboldfans, der har behandlet Wind pænt, efter landsholdsangriberen for to uger siden brændte straffespark i udekampen mod SønderjyskE.

– Der er en masse snak og skriverier, når man brænder et straffe, og man får en masse hadbeskeder og trusler og den slags [..] Det er grimt at modtage, men jeg tager det ikke så tungt, for det er mest folk, der har travlt med at snakke og skrive en masse, [jubelscenen] det var en lille en til dem, forklarede Jonas Wind efter søndagens kamp til Discovery.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hvem de omtalte beskeder kom fra, kan selvsagt være svært at vurdere for landsholdsangriberen, men han har svært ved at forestille sig, at det har været hans egen klubs fans.

– For at være ærlig tror jeg mest, det var folk, der havde oddset på kampen, der var sure over, at jeg ikke formåede at gøre sådan, at vi vandt, så det tager jeg ikke så tungt. Jeg tror ikke, det er vores egne [fans], men det er bare måden, der bliver skrevet på de sociale medier, og uden at vi skal gå i dybden med det, så er alle de grimme hadbeskeder online bare noget, der skal stoppes, lyder opfordringen fra den 22-årige FCK’er.

Jonas Wind har indtil videre scoret seks mål i denne sæsons Superliga, og dermed indtager han en delt fjerdeplads på topscorerlisten.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P