3F Superligaen

Brøndby-helten Cappis: Jeg har det ret godt lige nu

Brøndby IF vandt søndag aften over Viborg FF på udebane. Helten for vestegnsklubben var amerikanske Christian Cappis, der blev skiftet ind og scorede sejrsmålet.

Christian Cappis har scoret alle tre superligamål i denne sæson, efter han er blevet skiftet ind. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Søndag aften var Brøndby IF en tur på Energi Viborg Arena, hvor de besejrede Viborg FF med 0-1. Her blev Christian Cappis den helt store helt for Brøndby, da han blev skiftet ind og scorede sejrsmålet.

Efter kampen fik amerikaneren sat nogle ord på, hvordan det var at blive en helt store helt for de forsvarende danske mestre:

– Der er ikke nogen bedre følelse end at vinde. Så jeg har det ret godt lige nu.

– Hver gang jeg bliver skiftet ind i en kamp, så forsøger jeg at gøre et positivt indtræk. Det lykkedes jeg med i dag, og vi var i stand til at vinde kampen, siger Christian Cappis til TV3 Sport efter kampen.

Derudover var Brøndby-helten også meget tilfreds med måden, som holdet spillede på i søndagens kamp:

– Jeg synes fra start til slut, at vi havde kontrol over kampen, og formåede at spille den, som vi gerne ville, mens vi fik udført vores plan for kampen. Så vi kan være meget tilfredse med kampen i dag, siger Christian Cappis.

Cappis har scoret tre gange i denne sæson, hvoraf hans mål har haft stor betydning for kampens resultat. Han har således sikret syv point til Brøndby.

Alligevel er amerikaneren dog ydmyg på spørgsmålet om, hvorvidt han burde starte inde eller ej:

– Ja, måske. Vi har gode spillere, som arbejdede hårdt i 70 minutter af kampen, hvilket gjorde det lettere for mig, da jeg kom ind. Så vi har masser af konkurrence, men det er det, der gør os gode, og giver os lyst til at være de bedste, siger Christian Cappis.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P