3F Superligaen

Bo Henriksen: Det vigtigste er ikke at blive tilfreds

FC Midtjylland vandt lørdag over Randers FC på udebane. Efter kampen er cheftræner Bo Henriksen meget tilfreds med midtjydernes indsats.

FC Midtjylland har efter lørdagens sejr over Randers FC, nu ikke tabt i seneste 28 opgør mod kronjyderne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Lørdag eftermiddag var FC Midtjylland en tur på Cepheus Park, hvor ulvene vandt med 1-3 over Randers FC.

Selvom det er en vigtig sejr for Bo Henriksens mandskab, så er det vigtigt for cheftræneren, at midtjyderne ikke bliver for selvsikre:

– Det vigtigste er ikke at blive tilfreds. Vi skal blive ved med at vinde fodboldkampe og lave en indsats som denne. Jeg er meget tilfreds med den måde, som vi gør det på, siger Bo Henriksen efter kampen til TV3 Sport.

Læs også: Midtjylland-juvel grundlage sikker sejr i Randers

Midtjylland-træneren er udover præstationen også meget tilfreds med den indsats, som især hans offensive stjerner lagde i kampen:

Jeg synes, vores indsats var god. Vi gør, hvad vi skal. Der er den forskel, der skal være. Det er jeg selvfølgelig imponeret over. Men jeg er mest imponeret over den arbejdsindsats, som for eksempel Sisto og Evander leverer i dag, siger Bo Henriksen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P