Atletico Madrid holder snor i bysbørnene fra Real

Der er tæt løb i toppen af LaLiga i denne sæson, og søndag skulle de forsvarende mestre fra Atletico Madrid forsøge at holde trit, da de fik besøg af et andet tophold.

Joao Felix scorede kampens sidste mål mod Betis. Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Atletico Madrid gik ind til søndagens kamp mod Betis med et efterslæb på to point til dagens modstander.

Halvvejs i første halvleg sendte belgisk Yannick Carrasco dog værterne foran, og selvom de kort efter pausen fik annulleret et mål for offside, fik de alligevel fordoblet føringen efter godt en times spil, da gæsternes German Pezzella uheldigt sendte bolden i eget net.

De forsvarende mestre kunne spille sig op på LaLigas fjerdeplads med en sejr, og den blev sikret med ti minutter tilbage af kampen, da portugisiske Joel Felix gjorde det til slutresultatet 3-0.

Med sejren nærmer Atletico Madrid sig igen de tre tophold fra Real Madrid, Sevilla og Real Sociedad, der alle har 24 point, mens Atletico Madrid efter en pointfattig periode halter efter med 22 point.