Premier League

Thomas Frank efter tredje nederlag på stribe: Det handler om at slå tilbage

Nyoprykkede Brentford ligger stadig pænt til i Premier League, men senest er det blevet til tre nederlag på stribe, og derfor skal der snart point på kontoen igen.

Thomas Frank var rigtig godt tilfreds med Brentford-fansenes støtte i Burnley. Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre sejre, tre uafgjorte og fire nederlag.

Det er status for Brentford efter sæsonens første ti kampe i Premier League. Lørdag blev det for tredje gang i træk til nederlag, da bundholdet Burnley tog sæsonens første sejr mod Thomas Franks tropper, og derfor skal oprykkerne også rejse sig allerede på lørdag, når de skal møde endnu et bundhold.

– Det handler altid om at slå tilbage med en god præstation efter et nederlag. Vi tabte til Chelsea, men så kom vi tilbage med en god præstation mod Leicester, hvor vi godt nok tabte igen, men så kom vi tilbage med en rigtig god præstation mod Stoke (i ligacuppen, red.).

– I dag tabte vi på grund af en dårlig første halvleg, og nu skal vi slå tilbage med en toppræstation mod Norwich på lørdag, lød det efter kampen fra Thomas Frank.

Endnu engang havde en del Brentford fans taget turen fra London til det nordøstlige England, og den danske cheftræner var da også ked af, at holdet ikke kunne give dem en bedre hjemtur.

– De har været fantastiske, og jeg er virkelig ked af at vi ikke kunne give dem noget til hjemturen. Jeg er tilfreds med den måde, de støttede os igennem kampen. De ved godt, at vi skal spille bedre, men jeg håber, de kan se, at der ikke er en finger at sætte på indsatsen, lød det fra Thomas Frank.

Brentford er med 12 point efter ti kampe at finde midt i Premier League-tabellen, hvor de indtager en øjeblikkelig 12. plads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P