Premier League

Klopp efter uafgjort: Fortjent point til Brighton

Liverpool så længe ud til at skulle gentage sidste weekends succes med 0-5-sejren over Manchester United, men de rødblusede scousers kom lørdag ned på jorden igen, da de satte en 2-0-føring over styr i hjemmekampen mod Brighton.

Jürgen Klopp og Liverpool mistede et vigtigt skridt i mesterskabskampen lørdag aften. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Premier League er så tæt, at man ikke har råd til at slappe af mod nogen af rækkens hold.

Det må være lektien for Jürgen Klopp og Liverpool, efter de lørdag smed det, der lignede en sikker sejr over Brighton. Liverpool kom hurtigt foran 2-0, men på to flotte scoringer sørgede Brighton for, at de kunne tage et enkelt point med hjem til den engelske sydkyst.

– Jeg kan ikke ændre på det nu, men det føles som et nederlag, selvom jeg ved, at det ikke var det. Det var et fortjent point til Brighton af forskellige årsager. Det var unødvendigt, for i vores gode perioder var vi virkelig gode. Vi viste, hvordan man skal spille mod Brighton, men så stoppede vi med at spille fodbold og åbnede døren for dem, sagde Jürgen Klopp efter kampen.

Brighton lagde forrygende fra land i denne sæsons Premier League, hvor det blev til fire sejre i sæsonens første fem kampe. Efterfølgende er det blevet til fire uafgjorte og et enkelt nederlag, men selvom seneste sejr ligger tilbage i midten af september, så holder de sig stadig til i toppen af tabellen.

– Den bedste måde at forsvare sig mod Brighton, er ved at have bolden og bruge den klogt. Det gjorde vi ikke nok, og det er grunden til, at vi åbnede døren på klem for deres comeback, og det betalte vi prisen for, lød det efter kampen fra Klopp.

Liverpool kan komme tilbage på sejrssporet på onsdag, når de tager imod Atletico Madrid i Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P