Danskerscoring ikke nok mod Bo Svenssons Mainz

Jacob Barrett Laursen scorede for anden gang i sæsonen for Arminia Bielefeld, da de tog imod Bo Svenssons og Mainz 05, men danskerscoringen var ikke nok til point for Barrett og kompagni.

Jacob Barrett Laursen har nu scoret to gange i de seneste tre Bundesligakampe. Foto: Friso Gentsch/AP/Ritzau Scanpix

Ligesom det var tilfældet i Arminia Bielefelds forrige kamp i Bundesligaen, viste Jacob Barrett Laursen lørdag fin teknik, da han kort før pausen i kampen mod Mainz flugtede bolden ind til 1-1.

Bo Svenssons tropper fra Mainz var midtvejs i halvlegen kommet foran 0-1 på mål af sydkoreanske Jae-Sung Lee, men den føring fik den danske Bielefeld-back altså udlignet.

Marcus Ingvartsen var til kampen henvist til en plads på bænken, og godt 20 minutter tilbage af kampen var det Ingvartsens angrebs-konkurrent, Jonathan Burkardt, der igen sendte gæsterne på sejrskurs med sin scoring til 1-2.

Med seks minutter tilbage af kampen kom Ingvartsen på banen for gæsterne, da han afløste målscoreren Burkardt, og den tidligere FC Nordsjælland-spiller var med til at styre sæsonens femte sejr i hus for Mainz 05.

Med nederlaget hænger sejrsløse Bielefeld fortsat fast i bunden af Bundesligaen, hvor kun Greuther Fürth er dårligere placeret.

Succesfuldt trænerskifte i Wolfsburg
Efter otte kamp i streg uden sejr og senest fire nederlag i træk valgte Wolfdsburg i sidste uge at fyre cheftræner Mark Van Bommel. Ind er i stedet kommet Florian Kohfeldt, og den 39-årige tysker bragte allerede i sin først kamp i spidsen for Volkswagen-klubben holdet tilbage på rette kurs.

Wolfsburg kom fremragende fra start i sæsonen med fire Bundesligasejre i træk, og af den grund lå de forud for søndagens kamp mod fjerdepladsen fra Leverkusen også stadig i tabellens øverste halvdel.

Efter en målløs første havleg skulle der blot gå tre minutter af anden halvleg, inden Lukas Nmecha bragte gæsterne foran 0-1. Tre minutter senere udbyggede Maximilian Arnold til 0-2, og det blev også kampens resultat, da Leverkusen i overtiden valgte at brænde straffespark.

Med sejren avancerer Wolfsburg hele tre pladser i Bundesligatabellen.