Premier League

Solskjærs skæbnekamp: Kun én spiller kan ikke spille

Der venter Manchester United lidt af en skæbnekamp, når de lørdag gæster White Hart Lane og Tottenham i Premier League. United skal forsøge at slå tilbage efter sidste weekends ydmygelse mod Liverpool, og Ole Gunnar Solskjær kan glæde sig over at have en næsten fuld trup til sin rådighed.

Ole Gunnar Solskær har i denne uge haft 30 spillere til træning på Carrington. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har ikke vundet i fire Premier League-kampe i træk, og i de fire kampe er det kun blevet til ét point.

Derfor står storklubben fra det nordvestlige England også overfor en kamp i weekenden, der kan være med til at afgøre, om de formår at holde kontakten til det felt af tophold, der allerede er ved at skille sig ud i toppen af tabellen.

Manchester United skal lørdag op mod Tottenham, som lige nu ligger ét point foran De Røde Djævle, men manager Ole Gunnar Solskjær har stort set alle mand til sin rådighed til kampen. Kun Paul Pogba må undværes, da han i sidste weekends kamp mod Liverpool fik direkte rødt kort og dermed sidder ude med karantæne. Til gengæld Pogbas to landsmænd, Rafäel Varane og Anthony Martial, lidt overraskende tilbage i truppen efter skadesproblemer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Paul er selvfølgelig ude med karantæne, men derudover er det en helt fit trup. Det er lidt en speciel situation at stå i, at man har 25 markspillere og fem målmand til træning. 30 mand har trænet i denne uge, og alle har været fit, siger Solskjær på fredagens pressemøde.

Manchester United møder Tottenham på udebane i den sene Premier League-kamp lørdag, og kampen kan ses på TV3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P