3F Superligaen

Italiensk medie: Schjelderup på blokken i Inter

I Italien har Mikkel Damsgaard og Andreas Skov Olsen formentlig åbnet øjnene for FC Nordsjællands talentarbejde, og nu meldes de italienske mestre fra Inter, at skulle være interesseret i den unge norske FCN-spiller Andreas Schjelderup.

Andreas Schjelderup kunne blive det næste store salg fra FC Nordsjælland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

17-årige Andreas Schjelderup havde angiveligt tilbud fra både PSV, Ajax, Juventus og Bayern München sidste sommer, men ikke desto mindre faldt valget på danske FC Nordsjælland.

Her har den unge nordmand en kontrakt, der løber til sommeren 2024, men det langt fra utænkeligt, at nordsjællænderne sælger den 176 centimeter offensivspiller tidligere, og blandt andet italienske Inter skulle angiveligt have normanden på blokken. Det skriver italienske Calciomercato.

Andreas Schjelderup fik sin debut for FC Nordsjælland i en alder af blot 16 år og 248 dage, og han bliver af det italienske medie sammenlignet med andre FC Nordsjælland-talenter, der alle har indbragt Farum-klubben pæne summer på transfermarkedet. Navnlig Mohammed Kudus, Kamaldeen Sulemana og Mikkel Damsgaard.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P