3F Superligaen

F.C. Københavns nyindkøb: Dårlig periode skal slutte nu

Hele ni kampe skulle der gå, inden F.C. København løb ind i sæsonens første liga-nederlag, men siden har københavnerne ikke formået at få skuden tilbage på rette kurs. Det skal dog ske allerede i denne weekend, mener holdets nyindkøbte forsvarsprofil.

F.C. København tabte seneste weekends københavnerderby med 2-1. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

En enkelt sejr i de seneste fem kampe er det blevet til for F.C. København, og det har betydet, at førstepladsen også er glædet dem af hænde.

Specielt Randers FC nærmer sig bagfra københavnerne, og derfor skal der også sættes en prop i det hul, hvor pointene på det seneste er fosset ud.

– Vi er kun halvvejs i grundspillet og efter en stærk periode med masser af sejre, så har vi haft et dyk de seneste runder. Det er der en masse forklaringer på, men hovedsagen og fokus for os er, at den periode skal slutte nu, og vi skal tilbage til at vinde fodboldkampe, siger David Khocholava.

Løverne fra Østerbro startede sæsonen med to uafgjorte, men efterfølgende blev det til hele seks sejre på stribe, inden mesterskabsudfordrerne fra FC Midtjylland vandt i Parken. Georgiske Khocholova er dog ikke i tvivl om, at københavnerne har det, der skal til for at igen at vinde fodboldkampe.

– Det har vi også holdet til, trods de skader vi har og har haft. Det starter altid med hårdt arbejde og en fælles indsats fra hele holdet. Vi har vist, hvor højt niveau, vi kan spille på, hvis vi holder vores aftaler og leverer den indsats, der skal til, lyder det fra georgieren.

F.C. København får på søndag besøg af bundholdet Vejle Boldklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P