Serie A

Eriksen agent: Han er i god form

Inter var fredag ude at fortælle, at Christian Eriksen ikke kommer til at spille for dem i denne sæson, men at han kan have mulighed for at spille i et andet land. Nu forklarer Eriksen agent, at danskeren er i god form.

Christian Eriksen er færdig i Inter.
Foto: inter.it

Fredag åbnede Inter officielt op for, at de var villige til at sælge Christian Eriksen.

Den italienske klub præsenterede torsdag sit regnskab, og i den forbindelse var danskeren bogført til en værdi på 18,3 millioner euro.

Christian Eriksen har ikke mulighed for at spille fodbold i Italien på grund af den pacemaker, han fik indopereret efter sit kollaps under EM, men hans italienske klub har stadig sat en værdi på ham, da det ikke kan afvises, at han kan genoptage karrieren i et andet land.

Mere end det er der ikke i meddelelsen fra Inter, forsikrer Christian Eriksens agent, der dog kan berette om en dansker, der er i god tilstand.

– Christian har det godt. Han tilbringer en masse kvalitetstid med sin familie og er i god form. Når der er nyt, vil det blive kommunikeret ud, skriver Eriksens agent, Martin Schoots, i en sms til TV2 Sport.

Christian Eriksen har ikke spillet en officiel fodbold, siden han den 12. juni i år faldt om i Danmarks EM-kamp mod Finland i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P