3F Superligaen

Brøndby-midt: Vi er i gang med at hente det tabte

Efter en skidt start på superligasæsonen, hvor det ikke blev til sejr i de første seks kampe, er Brøndby nu inde i en periode, hvor de forsøger at indhente de point, de tabte i starten af sæsonen.

Morten Frendrup scorede sit første mål i denne sæson i sidste weekends kamp mod F.C. København. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

En skidt start på sæsonen er efterhånden ved at være vendt for Brøndby IF, der kun har tabt én gang på dansk græs siden midten af august.

Dengang rodede klubben fra vestegnen rundt i bunden af Superligaen, men nu er de forsvarende mestre tilbage i top-seks. De blå-gule har med et par gode måneder indhentet en del af det tabte, men det skal helst ikke stoppe her, mener en af klubbens midtbaneprofiler.

– I 3F Superligaen kan man nogle gange hente det tabte over tid. Det er vi i gang med nu efter en lidt skidt start på sæsonen, men det må ikke blive en sovepude, at man kan indhente noget. Hver gang vi går på banen – ligegyldigt turneringen – er det for at vinde, lyder det fra Morten Frenderup, der forsikrer, at det også er tilfældet søndag, hvor Brøndby gæster Viborg FF.

Da mestrene i sæsonens anden kamp tog imod netop Viborg endte det med 11-1 og pointdeling, men Viborg ser også stærke ud, og de har således ikke tabt i deres sidste fem kampe.

– Jeg tror, det bliver en god kamp. Det var det sidst, vi spillede mod dem, og de har set stærke ud på det seneste. De vil gerne spille fodbold, selv om de også er stærke på dødbolde, og det er sjovere at spille mod hold, der også kommer for at spille, lyder det fra Fredrup.

20-årige Morten Frendrup har spillet 11 af Brøndbys 13 kampe i indeværende superligasæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P