Dansk Fodbold

Patrick Mortensen: Det er lidt surrealistisk at have tabt 0-2

AGF tabte onsdag i Sydbank Pokalen til SønderjyskE efter forlænget spilletid. Efter kampen er AGF's angriber Patrick Mortensen overrasket over, hvordan hans hold kunne tabe kampen.

Patrick Mortensen blev skiftet ud efter 66 minutter i opgøret mod SønderjyskE. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

AGF tog hjemme på Ceres Park imod SønderjyskE i Sydbank Pokalen onsdag aften. Det blev desværre for aarhusianerne til et nederlag på 0-2 efter forlænget spilletid.

Efter kampen er AGF’s frontangriber Patrick Mortensen stadig forundret over, hvordan hans hold ikke formåede at vinde kampen:

– Det er egentlig lidt surrealistisk at stå her og have tabt 0-2. Jeg havde en virkelig god følelse efter to minutter. Jeg synes virkelig, at vi kommer godt fra start og giver den gas, og at vi ligner lidt os selv.

– Men jeg ved ikke, om vi bliver lullet lidt i søvn, og jeg synes egentlig heller ikke, at SønderjyskE kommer med noget og vil noget, så det er lidt vildt at stå her, siger Patrick Mortensen til campo.dk.

Læs: SønderjyskE vandt pokalopgør efter 120 minutter i Aarhus

Men ifølge Patrick Mortensen, så kan de manglende AGF-mål i kampen skyldes dårligt offensivt spil:

– Men lidt igen, som jeg har sagt før, så tager vi offensivt alt for meget risiko med bolden, vi stresser for meget og tager alt for mange dumme beslutninger.

– Vi får ikke sat hinanden ordentlig op. Det er ikke bare med afslutninger, men også med at komme dertil. Og det irriterer mig lidt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P