International Fodbold

Kylian Mbappé: Jeg vil deltage til OL i 2024

Den franske superstjerne Kylian Mbappé håber, at han kan deltage for Frankrig ved de Olympiske Lege i 2024 på 'hjemmebane' i Paris.

Kylian Mbappé håber på at spille for Frankrig til de Olympiske Lege i Paris i 2024. Foto: Ritzau Scanpix / NICOLAS TUCAT / AFP

Han har allerede vundet VM med det franske landshold, og nu håber den kun 22-årige Kylian Mbappé, at han kan spille for Frankrig til de Olympiske Lege på hjemmebane i Paris i 2024.

Mbappé, der til daglig spiller i netop Paris hos PSG, fortæller om hans oplevelser ved at følge De Olympiske Lege i 2012 i London, hvor han med stor beundrelse så blandt andet sin holdkammerat Neymar spille for Brasilien.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Nu drømmer han om, at det næste gang er ham selv, der skal spille i ugerne under de Olympiske Lege. Det siger han til den franske avis L’Equipe.

– Jeg så OL i London i 2012 og indså vigtigheden af ​​denne globale konkurrence. Legene er det ultimative benchmark for sport, som alle sportsmænd og kvinder i verden ønsker at konkurrere i og opleve mindst én gang i deres liv, siger Mbappé blandt andet til avisen.

– Jeg vil gerne opleve Paris-legene. Det er en stærk indre følelse, som om jeg var bestemt til at deltage i denne enorme fest i min by, i mit land, hundrede år efter den sidste OL-konkurrence i Frankrig, siger han endvidere.

I 2024 er det 100 årsdagen for sidste gang OL blev afholdt i Paris.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P