Premier League

West Ham får grønt lys til udbyggelse af London Stadium

London-klubben West Ham vil gerne udbygge deres hjemmebane, London Stadium. Og nu er tilladelsen i hus til at kunne udbygge med yderligere 2.500 pladser i første omgang, således at de kan husere 62.500.

West Ham kan se frem til en endnu større opbakning på lægterne, når stadionet får effektueret udbyggelsen af 2.500 yderligere pladser. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

West Ham har tidligere meldt en langtidsplan ud for udbyggelsen af hjemmebanen, London Stadium. Og nu har de fået tilladelse til at udbygge med 2.500 pladser i første omgang. Det vil gøre stadionet til Premier Leagues næststørste efter Old Trafford.

Udbyggelsen er en klar del af West Hams strategi, om at få et stadion med plads til 67.500 tilskuere på sigt. Men de ‘nøjes’ med en udbyggelse på 33,33 procent i første ombæring.

West Ham har grundet både gode resultater på banen og en periode med coronapandemi uden tilskuere, fået en så solid opbakning, at samtlige hjemmebaneoptrædener i år har været for udsolgte lægter.

Det meddeler Reuters, der ligeledes har fået en udtalelse fra klubbens næstformand, Karren Brady:

– Med udbyggelsen vil vi kunne rumme endnu flere fans til vores hjemmebanekampe, så de kan følge deres helte ‘live-in-action’. Siden vi vendte tilbage til de normale tilskuerregler i år, har vi oplevet en massiv efterspørgsel efter billetter. Faktisk har samtlige hjemmebanekampe været udsolgt, afslutter hun.

Læs også: Tottenham-legende om Kane: Rank ryggen – og gå forrest!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P