Dansk Fodbold

Vejle-profil udsat for ølkast under pokalkamp – nu risikerer AC Horsens straf

Under gårsdagens pokalkamp mellem Horsens og Vejle kastede en 'fan' en øl efter målscorer Allan Sousa. Det kan nu få konsekvenser for 'den gule fare'.

Vejle slog ærkerivalerne fra Horsens med 1-3 i pokalturneringens kvartfinale. Morten Pape/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

I forbindelse med pokalkampens afgørende scoring af Allan Sousa i går, da Vejle slog Horsens, kastede en ‘fan’ en øl efter målscoren. Det kan nu give en økonomisk straf til Horsens-klubben.

Jørgen Daugbjerg Burchardt, der dømte opgøret, stoppede kampen da hændelsen indtraf, mens stadionspeakeren ligeledes flere gange opfordrede tilskuerne til at stoppe, og så måtte AC Horsens’ anfører Janus Drachmann råbe højt af tilskuerne for at mane til besindighed.

Klubbens direktør har taget afstand fra hændelsen, hvor han fortæller, at de har gode forudsætninger for at finde gerningsmanden:

– Vi har heldigvis masser af videoovervågning af tribunen, så vi vil prøve at finde frem til synderne, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen til Horsens Folkeblad i dag.

Læs også: Medie om AGF-scoop: Yann Bissecks frikøbsklausul var i den lave ende

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P