Dansk Fodbold

Ung Brøndby-spiller: Jeg skal gribe chancen

Jagvir Singh Sidhu er én af de mange unge talenter i Brøndby IF, der drømmer om det helt store gennembrud. Nu ser offensivspilleren frem mod pokalkampen mod Aalborg Freja i morgen, hvor han vil give sit alt for at gøre sig gældende for de blå/gule.

Brøndby-boss Niels Frederiksen har udtaget den unge offensivspiller til Brøndbys trup, der i morgen møder Aalborg Freja. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Den 20-årige Brøndby-spiller, Jagvir Singh Sidhu, ser frem til pokalkampen i morgen mod Aalborg Freja, der har lånt superligaklubben AaB’s hjemmebane til lejligheden.

Han fortæller til Brøndbys hjemmeside, at han vil gøre alt for at bidrage positivt til holdet. I den seneste pokalkamp mod Allerød FK var han også at finde på måltavlen, og det håber han på igen bliver tilfældet mod lilleputterne fra Aalborg Freja.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

– Jeg skal gribe chancen, når den byder sig og så bare gå ind og nyde det. Min rolle er at bidrage med et offensivt og udfordrende spil, så jeg forhåbentlig kan skabe nogle chancer, lave nogle assists og måske score et mål, siger Jagvir Singh Sidhu ydmygt og fortsætter om hierakiet hos de unge ‘upcoming’ spillere i truppen:

– Jeg synes ikke, jeg mærker noget hierarki blandt os unge spillere. Vi er alle på lige fod og hjælper hinanden og kan glæde os på hinandens vegne. Vi arbejder alle på de ting, vi skal blive bedre til for at få spilletid. Jeg skal jeg rykke mig der, hvor jeg ikke er så stærk endnu – for eksempel i spillet uden bolden, og så skal jeg bygge på og blive ved med at vise de ting, jeg kan, afslutter han.

Læs også: Aalborg Freja-træner: Vi er klar til Brøndby!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P