Premier League

Thomas Tuchel storroser AC: En meget intelligent spiller

Thomas Tuchel er svært begejstret for Andreas Christensen, der høster store roser fra sin tyske Chelsea-manager.

AC
Andreas Christensen har spillet 137 kampe for Chelsea. Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsforsvarer Andreas Christensen har kontraktudløb med Chelsea efter denne sæson. Det har sat spekulationerne omkring hans fremtid i gang. Noget tyder dog på, at Thomas Tuchel gerne ser, at AC forlænger sit ophold med klubben, som danskeren har repræsenteret siden 2012.

I hvert fald kommer den tyske manager nu med store roser til sin danske forsvarsstjerne.

– Jeg synes, det er vigtigt, at vi accepterer alle spilleres personligheder. Nogle er mere aggressive, nogle er højlydte, og nogle er rolige, og det er han. En meget intelligent spiller, lyder det fra Thomas Tuchel til klubbens hjemmeside, hvor han fortsætter.

– Af og til kan man måske godt misforstå ham ud fra hans personlighed, fordi han er en hård forsvarsspiller, og han er ikke bleg for at lave en hård tackling, vinde duellerne og træde i karakter til kampene.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Andreas Christensen har da også været en af de sikreste spillere på holdkortet, siden Thomas Tuchel tog over i Chelsea. Noget, der blandt andet har hjemført klubben sit andet Champions League-trofæ.

– Han har fundet sin plads. Han er meget stærk og meget sikker. Han har ikke nået sit bedste, fordi der er stadig plads til forbedringer i hans alder. Han kan blive en fuldstændig topspiller for os i de kommende år, og det bliver han forhåbentlig også, fordi han kommer fra akademiet. Han ved, hvad der kræves og og forbedret sig helt vildt, lyder det endvidere fra den tyske Chelsea-manager.

Læs også: Medier: AC og Chelsea ikke i dialog om forlængelse trods snarligt udløb

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P