Premier League

Tottenham-legende om Kane: Rank ryggen – og gå forrest!

Harry Kane er viceanfører, stor profil og kulturbærer i Tottenham, men han formår ikke at vise det på banen. Det mener Teddy Sheringham, der mangler at se Kane gå forrest for Spurs.

Ifølge Teddy Sheringham leverer Harry Kane ikke nok på banen, mens han mangler sine vanlige lederegenskaber. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Harry Kane ligner ikke sig selv for tiden, hverken som ledertype eller som fodboldspiller. Det siger den tidligere angriberprofil for Spurs, Teddy Sheringham, til mediet Evening Standard.

– Han (Kane, red.) har helt sikkert fået det grønne lys til at skifte i sommers, men nu hvor han ikke kom afsted, virker det lidt som om, at han hænger lidt i bremsen spillemæssigt, pointerer Sheringham og fortsætter:

– Han bliver nødt til at indse, at han stadigvæk er vicekaptajn i Tottenham og stadig er en vigtig spiller i klubben – og derfra begynde at præstere bedre. Han skal særligt leve op til hans rolle som viceanfører i en tid, hvor det kniber med resultaterne for klubben, nuancerer han inden han slår fast, at Kanes niveau på banen og rolle som kulturbærer langt fra er overbevisende:

– De (Spurs, red.) har virkelig brug for en stor ledertype i forsvaret eller på midtbanen. Det er især tydeligt, når Kanes præstationer er en kende haltende for tiden, hvor han langt fra virker til at gå forrest for sit hold, afslutter han nøgtern.

Læs også: Feyenoord-direktør siger op i klubben efter fantrusler: Det gør ondt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P