Premier League

Supersub Chambers scorede på sin første berøring – og hjalp Arsenal til cupsejr

Calum Chambers kom ind efter 55 minutter i gårsdagens cupkamp mod Leeds, og i eksakt samme spilminut kunne han så bringe 'The Gunners' i front. Nu fortæller forsvarsspilleren om oplevelsen af situationen.

En berøring med hovedet og et mål. Det var, hvad Calum Chambers i går formåede at gøre efter sin indskiftning mod Leeds. Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Det er de færreste fodboldspillere, der scorer på sin første boldberøring og det sker endnu sjældnere, når man normalt er forsvarsspiller. Men ikke desto mindre var det tilfældet, da Calum Chambers i går nettede fluks efter sin indskiftning. Nu takker han for tiltroen.

– Det skete alt sammen meget hurtigt, siger Chambers til Arsenals hjemmeside

– Alle trænere på bænken sagde, ‘gå ind og scor på din første berøring’. Så de fik ligesom plantet ideen i hovedet på mig, og når jeg så fik puttet den ind med det samme var det temmelig unikt. (…) Derfor måtte jeg løbe ud til dem for at fejre målet sammen med dem, fortæller han glad inden han sætter et par ord på klubbens ambitioner:

 – Vi ønsker at gå hele vejen nu (i cuppen, red.). En klub som Arsenal er nødt til at kæmpe med om sølvtøjet i alle turneringer, så det er klart målet, afslutter 1-0 målscoren.

Læs også: Mikel Arteta: Spillerne er sultne efter mere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P