Serie A

Stefano Pioli efter endnu en sejr: Milan er en sammentømret enhed

Milan-bossen, Stefano Pioli, er ekstremt glad for sejren over Torino i går på knebne 1-0. De tre point sender Milan op på en førsteplads i ligaen, og det vækker stor glæde hos Pioli, der mener, at de har fået skabt en komplet trup, der arbejder som en sammentømret enhed.

En glad Stefano Pioli efter sejren mod Torino var en realitet. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

I går vandt Stefano Pioli en smal 1-0 sejr over Torino, der bringer dem op på førstepladsen i Serie A. En sejr af stor betydning, som Milan-manager, Stefano Pioli, dedikerer til holdet.

– Jeg kender de her drenge godt og jeg sætter så stor pris på dem. Torino er i god form og spiller god fodbold, men selv om vi faldt lidt for langt tilbage i anden halvleg, var de næsten kun farlige på dødbolde, fortæller Stefano Pioli til Gazetta.

Læs også: AC Milan indtager førstepladsen

– Det var vores fjerde kamp på ti dage med meget begrænset mulighed for at rotere, og Torino er svære at spille mod. Men vi kontrollerede det godt, lagde et låg på, og de truede os vel først til sidst, da de smed fortøjningerne, forklarer han inden han uddyber truppens styrke:

– Klubben har gjort det så godt i forhold til at skabe en komplet trup, der er sammentømret. Det har tilladt mig at komme igennem en periode med fravær og udfordringer, afslutter han.

Simon Kjær startede med at se kampen fra bænken, men blev indskiftet kort inde i anden halvleg.

Læs også: Supersub Chambers scorede på sin første berøring – og hjalp Arsenal til cupsejr

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P