3F Superligaen

Spansk FCK-profil ser frem til kampen mod Vejle: Vi skal bevise, at vi er et stærkere hold

Pep Biel har været flyvende for FCK i indeværende sæson, men holdet har på det seneste ikke hentet de point, de havde forventet. Nu ser den spanske profil frem mod opgøret i Parken på søndag, når Vejle kommer på besøg.

Pep Biel giver en peptalk inden søndagens møde mod Vejle. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Pep Biel ser frem til søndagskampen i Parken, hvor Vejle kommer forbi. Han erkender, at resultaterne ikke helt har flasket sig på det seneste, men at de går benhårdt efter at komme tilbage på sporet med en sejr.

– Det var en rigtig god kamp fra vores side (seneste møde mod Vejle, der endte 4-0, red.), og vi skal forsøge at finde nogle af de samme momenter frem i vores spil. Vejle er blevet stærkere siden da, så de vil helt sikkert forsøge at gøre tingene svært for os. Men hjemme i Parken skal vi bevise, at vi er det stærkeste hold, både overfor os selv og overfor de fans, der har støttet os fantastisk flot både hjemme og ude denne sæson, understreger Pep Biel til FCK’s hjemmeside.

Den alsidige spanske offensivspiller mener endvidere, at truppen har lidt under de vitale skader på nogle af nøglespillerne, selvom det har været med til at modne flere af de unge talenter.

– Der er ingen tvivl om, at vi har skullet vænne os til at undvære de skadede spillere, men vi har nu blandt andre Victor Kristiansen og Jens Stage tilbage, som er vigtige for os, mens vi har nogle unge spillere, der bliver bedre og bedre, og som vi mere erfarne skal hjælpe,

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Læs også: Nu kan smilets by smile endnu bredere: AGF køber forsvarsspiller fri

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P