SønderjyskE vandt pokalopgør efter 120 minutter i Aarhus

AGF tog onsdag hjemme imod SønderjyskE i Sydbank Pokalens 1/8-finaler. Det var en chanceløs affære, der blev afgjort i forlænget spilletid.

Islandske Kristoferr Kristinsson blev den store helt for SønderjyskE. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Onsdag aften stod igen i pokalfodboldens tegn, da AGF hjemme på Ceres Park tog imod SønderjyskE i Sydbank Pokalen. Her havde begge mandskaber lavet store ændringer i deres startopstillinger i forhold til weekendens superligakampe.

Første halvleg var der ingen af de to mandskaber, som spillede prangende fodbold. AGF startede bedst, men jo flere minutter der gik, jo mere kom sønderjyderne ind i opgøret.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Hverken SønderjyskE eller AGF formåede dog at score inden kampens dommer, Aydin Uslu, fløjtede til pause.

Anden halvleg startede bedre for det aarhusianske mandskab, der fra start satte sig på spillet og inden for de første 20 minutter kom frem til et par gode forsøg.

Den resterende del af anden halvleg var det fortsat AGF, som var det spilstyrende hold, mens SønderjyskE havde svært ved at skabe chancer og bevare boldbesiddelsen.

Med 0-0 efter 90 minutter skulle de to hold dermed ud i forlænget spilletid.

Fra den forlængede spilletids start valgte tyske Michael Borris at skifte den islandske angriber Kristoferr Kristinsson på banen, hvilket skulle vise sig at blive en genistreg.

Blot fire minutter efter han var kommet på banen, blev han sendt afsted i dybden af dagens anfører for SønderjyskE, Mads Albæk, hvilket bragte Kristinsson alene med Jesper Hansen, og her svigtede islændingen ikke. Et knasttørt vristspark ned i det lange hjørne bragte jubel blandt de medrejsende SønderjyskE-fans.

Og efter 108 minutters spil var selvsamme Kristinsson igen på pletten, da angriberen opsamlede en ripost fra Jesper Hansen inde i feltet, og bankede bolden i mål til 0-2.

Flere mål blev det ikke til fra pokalopgøret på Ceres Park, hvilket betyder at 1/8-finalen blev endestationen for AGF, mens SønderjyskE kan vente i spænding på, hvem modstanderen bliver i Sydbank Pokalens kvartfinale.