Pokalvinderne sikkert videre mod 2. divisionsmandskab

Randers FC spillede en tidlig eftermiddagskamp i Sydbank Pokalen, da man var på besøg hos Middelfart Boldklub fra 2. division. Her avancerede de forsvarende pokalmestre uden de store problemer til kvartfinalen med en sejr på 4-0.

Kehinde
Tosin Kehinde var blandt målscorerne, da Randers FC spilede sig i pokalturneringens kvartfinaler. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Middelfart Boldklub fra 2. division fik torsdag eftermiddag fornemt besøg i Sydbank Pokalen, da de forsvarende pokalmestre Randers FC kiggede forbi. Her stillede gæsterne med flere profiler fra start, da blandt andre Alhaji Kamara, Marvin Egho og Jakob Ankersen var i startelleveren, mens Tosin Kehinde og Stephen Odey kom ind i opgøret undervejs.

Randers kom da også planmæssigt foran efter blot 22 minutter, da Oliver Bundgaard gjorde det til 0-1 og efter pausen satte udeholdet så tempo på. Det resulterede i scoringer af Tosin Kehinde, Jakob Ankersen og Stephen Odey, hvilket sender randrusianerne videre til kvartfinalerne med en overbevisende sejr på 0-4.

Senere på onsdagen spilles der endnu to opgør i Sydbank Pokalen, når først FC Nordsjælland tager imod OB, hvorefter der venter en kamp mellem AGF og SønderjyskE i Aarhus.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!