International Fodbold

Australsk fodboldspiller bryder tabuet: Jeg er homoseksuel

Den australske fodboldspiller fra Adelaide United, Joshua Cavallo, er sprunget ud som homoseksuel. Klubbens direktør kalder det en historisk dag i australsk fodbold.

Joshua Cavallo springer ud som homoseksuel, og det vækker respekt i og omkring hans klub Adelaide United. Foto: www.adelaideunited.com

Den australske fodboldspiller Joshua Cavallo, der til daglig spiller for Adelaide United, er sprunget ud som homoseksuel. Det vækker begejstring hos klubbens direktør, der kalder det en historisk dag for australsk fodbold.

– Jeg er stolt over, at jeg offentligt kan fortælle, at jeg er homoseksuel. Det har været en lang rejse at nå frem til dette punkt i mit liv, men jeg kunne ikke være gladere for min beslutning om at komme ud, fortæller han i en meddelelse på Adelaide Uniteds hjemmeside.

Det får klubbens direktør Nathan Koshima til at rose spilleren for sin modighed:

– Jeg vil gerne udtrykke, hvor stolte vi er over at kunne støtte Joshua på hans rejse. I dag er ikke bare en betydelig dag i Josh’ liv, men det er et historisk øjeblik for australsk fodbold, siger han og supplerer:

– Det er bemærkelsesværdigt modigt af Josh (Joshua Cavalla, red.), at han deler sin historie, og vi håber, at hans lederskab og mod kan bane vejen for, at flere fodboldspillere kan gøre det samme i fremtiden, afslutter direktøren Nathan Kosmina.

Læs også: Nu kan smilets by smile endnu bredere: AGF køber forsvarsspiller fri

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P