Premier League

Arteta ser en lysende fremtid i Eddie Nketiah

Arsenals 22-årige angriber, Eddie Nketiah, har kontraktudløb til næste sommer. Nu slår Mikel Arteta fast med syv tommer søm, at han gerne ser talentet blive hos 'The Gunners'.

Eddie Nketiah lukkede i går ballet med sin 2-0 scoring, da Arsenal slog Leeds ud af ligacuppen. Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Eddie Nketiah er et produkt af Arsenals talentarbejde, mens han sågar er født i London, men særligt hans fodboldformåen er noget, som Arsenal-manager, Mikel Arteta, ser en stor fremtid i. Angriberens kontrakt står dog til at udløbe i sommeren 2022, så hvad nu?

Står det til Arteta, er Nketiah at finde hos ‘The Gunners’ mange år frem, selvom kontrakten om fremtiden ikke er faldet på plads endnu.

– I sommer havde vi en situation, som vi prøvede at løse, men det kunne vi ikke. Det er sådan en kontraktsituation, der bliver mere og mere normal i fodbold, når vi kommer fra coronapandemien og skal løse de problemer, den har medført, forklarer Mikel Arteta til London-mediet Evening Standard og supplerer:

– Jeg er fuld af overbevisning om, at han kommer til at blive en topspiller, og det bliver han forhåbentligt i Arsenal. Jeg er glad for at have ham her. Han er vores spiller, som jeg har store tanker, og stod det derfor til mig, så jeg ham naturligvis gerne blive, siger den spanske manager afslutningvis.

Læs også: Brian Laudrup til Gerrard: Tænk dig godt om, inden du vælger klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P