3F Superligaen

Thelander efter ydmygelse: Stærke hold rejser sig efter sådan en præstation

AaB led søndag aften et historisk stort nederlag hjemme på Aalborg Portland Park til oprykkerne fra Viborg FF, men muligheden for at rejse sig igen kommer allerede torsdag, hvor nordjyderne gæster MCH Arena i Herning til en kamp i pokalturneringen mod FC Midtjylland.

Rasmus Thelander og AaB skal forsge at rejse sig fra ydmygelsen mod Viborg FF, når de torsdag skal en tur til Herning. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det er aldrig sket før, at AaB har lukket fem mål ind i en superligakamp på eget græs.

Det skete mandag aften, da oprykkerne fra Viborg FF ydmygede aalborgenserne hjemme på Aalborg Portland Park, og dermed har AaB tabt tre af sine sidste fire opgør i Superligaen. Den slags er der kun én måde at komme sig over.

– Det er én kamp, og vi er helt afklarede og enige i, at det var en skidt præstation, men vi er også opmærksomme på, at vi har en vigtig kamp igen på torsdag. Det var en ringe præstation, og vi er nødt til at stå sammen og kigger os i spejlet, for vi har en vigtig kamp, og så er vi nødt til at rejse os, for stærke hold rejser sig efter sådan en præstation, og det skal vi vise på torsdag, siger AaB-anfører Thelander til youtube-kanalen Rishøj’s Corner.

Torsdag skal AaB nemlig de små 150 kilometer mod syd til Herning, hvor Superligaens førerhold, FC Midtjylland, byder indenfor til ottendedelsfinale i Sydbank Pokalen, og Thelander er mener da også, at det vil være en fin måde at rejse sig, hvis de kan formå at slå mesterskabsfavoritterne ud af pokalturneringen.

– Helt enig. Det er en stor mulighed i en pokalturnering, som vi gerne vil videre i, så kan vi slå dem ud, så er det da helt klart et stort skridt på vejen, lyder det fra Thelander.

AaB indtager i øjeblikket Superligaens fjerdeplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P