LaLiga

Nye skadesproblemer vanskeliggør det yderligere for Ronald Koeman

FC Barcelona-træner, Ronald Koeman, havde lige fået stjernefrøet Ansu Fati tilbage fra skade, men nu er den unge spiller muligvis igen skadet. Heller ikke Sergio Agüero er endnu klar til at spille en hel kamp for sin nye klub, men han kan dog være i spil til en plads i startopstillingen.

Ronald Koeman kan ikke lade Agüero spille fuld tid, og Ansu Fati er tvivlsom til kampen mod Rayo Vallecano onsdag. Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona tabte søndag hjemme til Real Madrid, men allerede onsdag har catalanerne mulighed for at rejse sig.

Her er det nemlig storklubben, der skal på besøg i Madrid hos den lille Madrid-klub Rayo Vallecano. Barcelona-træner Ronald Koeman er i forvejen uden danske Martin Braithwaite, ligesom også Ousmane Dembélé er skadet. Problemerne blandt de offensive spillere slutter dog ikke her for hollænderen.

– Ansu [Fati] har haft lidt ubehag, men ikke på grund af den tidligere skade. Han er stadig tvivlsom, men vi har dog udtaget ham. Onsdag morgen vil vi beslutte, om han er i stand til at rejse med os, sagde Ronald Koemann på dagens pressemøde.

Også Sergio ’Kun’ Agüero har været ude med en skade, men han er så småt på vej tilbage, og det er ikke utænkeligt, at han starter onsdagens kamp mod Rayo Vallecano.

– Han har trænet i to og en halv uge og har forbedret sig meget fysisk. Han har fået minutter i kampene, men han er stadig ikke klar til at spille 90 minutter, men han er kommet dertil, hvor han kunne være i spil til en startplads, eller vi kan gøre som sidst, hvor han kom ind i anden halvleg. Han er klar til at få flere minutter, lyder det fra Koeman.

Foruden Braithwaite og Dembélé er også midtbanespillerne Pedri og Frenkie de Jong skadede, ligesom heller ikke den uruguayanske forsvarsspiller Ronald Araújo er blevet sin baglårsskade kvit.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P