3F Superligaen

Hansson står overfor tidligere holdkammerater i pokalen: Spændende oplevelse

Der venter et lokalopgør i pokalturneringen tirsdag aften, når Vejle gæster AC Horsens, og specielt for den nye Vejle-spiller, Hallur Hansson, venter der en interessant kamp mod det hold, som han selv repræsenterede så sent som for tre måneder siden.

Hallur Hansson og Vejle Boldklub fik sæsonens første sejr i Superligaen i kampen mod FC Nordsjælland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Færingen Hallur Hansson vender for en kort stund tilbage til Horsens, når han sammen med resten af Vejle-mandskabet tirsdag aften møder de gulblusede i Sydbank Pokalen.

Den 29-årige Vejle-spiller spillede i AC Horsens i fem år fra 2016 til juli i år, men nu kommer han tilbage iklædt en rød spillertrøje.

– Det bliver en spændende oplevelse at vende tilbage til Horsens som VB-spiller, og da jeg kom til Vejle Boldklub, vidste jeg godt, at der ventede en kamp mod AC Horsens. Jeg er Vejle-spiller, og der er ingen tvivl om, at jeg går ind for at vinde den her kamp, ligesom resten af holdet gør det. Men selvfølgelig bliver det specielt og sjovt for mig, siger Hansson til Vejles hjemmeside.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Efter tre måneder som kontraktløs skrev Hallur Hansson kontrakt med Vejle Boldklub midt i oktober, og siden er det blevet til fuld spilletid i de seneste to kampe, hvoraf den sidste kastede sæsonens første sejr af sig mod FC Nordsjælland.

– Vi vil gøre alt, hvad vi kan. Og så skal vi heller ikke glemme, at kampen i morgen er et derby. Det er et opgør, som betyder rigtig meget for rigtig, rigtig mange mennesker, og der er ingen tvivl om, at vi skal ud og give den gas for fansene. Det er vigtigt for alle på holdet at gøre vores fans glade i morgen. Det var fantastisk at fejre sejren i fredags (mod FC Nordsjælland, red.) med fansene, og det vil vi gerne gentage i morgen. Jeg glæder mig helt vildt, lyder det fra Hansson.

Tirsdagens pokalkamp mod 1. Divisions-mandskabet AC Horsens er en ottendedelsfinale, og den kan ses på TV3 Sport klokken 18.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P