Premier League

Chok i Brentford: Kæmpe profil ude i flere måneder

Brentford FC er kommet godt fra start i denne sæson, hvor især deres defensiv har været stærk. Desværre for London-klubben må de undvære deres målmand, David Raya, i en længere periode på grund af en skade.

Situationen med Leicester FC's Ayoze Perez, hvor Brentford FC's målmand, David Raya, blev knæskadet. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix.

Thomas Franks engelske mandskab, Brentford FC, er kommet godt fra land som oprykker i Premier League, hvor især deres defensive organisation har været vigtig.

Tirsdag led den dog et lille knæk, da klubbens læge kunne fortælle, at den skade, som målmand David Raya pådrog sig i søndagenskamp mod Leicester City, er så alvorlig, at han ikke kommer til at stå det næste stykke tid:

– David har desværre pådraget sig en skade på det bagerste korsbånd i hans venstre knæ. Det vil kræve en nødvendig periode, hvor det skal have ro til at hele, og hvor David skal genvinde funktion og styrke rundt om, siger Brentfords klublæge, Neil Greig, til klubbens hjemmeside.

Ligeledes er der dårlige nyheder på længden af den spanske målmands skadesperiode:

– Heldigvis så heler de her slags skader sig selv uden nødvendigheden for en operation. David er allerede begyndt at bruge en speciel skinne, som er designet til processen.

Vi regner med at genoptræningsperioden for sådan en skade vil være et sted mellem fire til fem måneder, hvilket vil bringe David tilbage på hans tidligere høje niveau, inden sæsonen er slut, siger Neil Greig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P