Bundesligaen

Bundesligaklub løj dansker coronasmittet

Den tyske Bundesligaklub Greuther Fürth fortalte denne sommer, at Emil Berggreen var blevet smittet med corona og derfor ikke var med holdet på træningslejr. Den historie flugter dog ikke helt med sandheden forklarer danskeren selv.

Emil Berggren har skrevet under med SønderjyskE.
Der var store smil, da Emil Berggren sidste år blev præsenteret i Greuther Fürth. Foto: SPVGG Greuther Fürth.

Emil Berggreen har så langt fra haft noget succesfuldt ophold i tyske Greuther Fürth, siden han i september sidste år skiftede til den tyske bundesligaklub.

Den danske angriber er i denne sæson blevet rykket ned på klubbens andethold, som begår sig i Regionalliga Bayern – den fjerdebedste tyske række. I sommer meldte klubben ud, at han var blevet smittet med coronavirus, men den historie holder ikke helt vand.

– Det er faktisk heller ikke sandt. Det blev kommunikeret ud, og nogle gange skal man måske passe på hvor meget sandhed, man kan tillade sig at artikulere, for det stemmer måske ikke helt overens med det, ens klub får sagt og kommunikeret, siger Emil Berggreen til Eurosport.

Selv ved den 28-årige angriber ikke med sikkerhed, hvorfor klubben meldte ud, som den gjorde, men han har dog et bud.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

– De havde en interesse i, at jeg skulle skifte klub, og så var der noget kommunikation, der lød lidt bedre med, hvorfor jeg ikke var med på træningslejr. Jeg ved det faktisk ikke. Jeg var i corona-karantæne, fordi en af mine kammerater havde haft det, men det var jeg kun et par dage. Der er mange ting vi kan fakta tjekke, men vi kan også snakke om noget andet, lyder det med et grin fra Emil Berggreen.

Emil Berggreen har været voldsomt plaget af skader, siden han i februar 2015 forlod Hobro og Danmark til fordel for Eintracht Braunschweig. Siden har han repræsenteret Mainz, Twente og Greuther Fürth, men på intet tidspunkt er det blevet til mere end 14 ligakampe på en sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P