International Fodbold

Amerikaner klar til at købe Derby

Den engelske klub Derby County har ikke haft det let, men nu kan der muligvis være lys for enden af tunnelen for klubben, som har Wayne Rooney som manager.

En ny ejer kan være på vej til Derby County og Pride Park. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Der kan være godt nyt på vej til fans af kriseramte Derby County.

En 34-årig amerikansk forretningsmand ved navn Chris Kichner har mandag offentliggjort, at han går med planen om at overtage den økonomisk hårdt prøvede klub fra East Midlands.

– Vi kender ikke hinanden endnu, men vi har to ting til fælles: Vores kærlighed til fodbold og vores ønske om at genopbygge Derby County til den stolte klub, som alle fortjener, skriver Kirchner i et åbent brev til klubbens fans ifølge SkySports.

Derby County blev i september sat under administration på grund af dårlig økonomi, og siden blev de også fratrukket 12 point som følge deraf – en straf der har efterladt dem på sidstepladsen i den næstbedste engelske række – Championship.

– Mit navn er Chris Kirchner, og jeg håber at se mange af jer snart. Dette er min officielle bekræftelse på min intention om at arbejde med administratorerne om at fjerne Derby County Football Club fra administration, lyder det fra Kirchner.

Kirchner er grundlægger, ejer og bestyrelsesformand for den amerikanske logistikvirksomhed Slync.io.

Derby County reddede livet i Championship sidste sæson via et enkelt point i sæsonens sidste kamp. I denne sæson er de til trods for situationen omkring klubben kommet hæderligt fra land, og havde det ikke været for de 12 point, de er blevet fratrukket, havde de ligget midt i tabellen med 17 point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P